Награда за Агенција за вработување за најдобар сајт на годината за 2016 година во категоријата владини/државни институции

АВРМ објавува оглас за следното работно место за потребите на Проектот „ Поддршка на вработување на млади лица, долгорочно невработени и жени II“ Службеник во Центар за вработување-Велес 

повеќе...